Căni personalizate la Agrafa Print

Cănile personalizate pot deveni un accesoriu extrem de util, dar și aspectuos în același timp. Fie că sunt personalizate cu scopul de a fi făcute cadou, pentru propria plăcere sau chiar pentru  a contura mai bine identitatea vizuală a unui brand, gama de căni personalizate Agrafa îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate fizică și estetică.

Cărți de vizită carton multistrat 90 x 50 mm (landscape)

Materiale și modele diverse

Cănile marca Agrafa Prin dispun de o gamă foarte largă de metode prin care să fie personalizate pentru a ajunge la un produs original. Astfel că, fie din sticlă sau ceramică, acestora le pot fi atribuite o serie de imagini și modele care să le transforme într-un articol care să atragă priviri, să impresioneze sau să consolideze identitatea vizuală, în cazul brandurilor.

În esență, majoritatea cănilor disponibile au o capacitate de circa 330 de mililitri și dispun de o suprafață de imprimare de 243 x 93 mm. Suprafața cănii poate veni în diverse culori, de la alb și negru, la combinații de nuanțe, auriu, argintiu, combinații de alb cu alte nuanțe, negru sau chiar incoloră.

Procedeele prin care acestea ajung să fie personalizate sunt multiple și au efecte diferite. Spre exemplu, clientul poate opta pentru personalizare prin imprimare prin sublimare. Acest procedeu asigură o calitate foto înaltă, reușind să redea culori vibrante, în așa fel încât să poată fi imprimate fotografii, imagini, logo-uri sau texte. Acest tip de personalizare prin sublimare conferă imprimării o rezistență îndelungată prin încorporarea cernelii în suprafața cănii, fără a afecta materialul suport. În plus, dispune de o precizie foarte mare, în așa fel încât conturul printului să fie clar delimitat de restul suprafeței rămasă neprocesată.

De asemenea, am introdus opțiune prin care clientul poate stabili în detaliu grafica ce urmează  a fi realizată pe comanda sa de cani personalizate. Astfel, tot ceea ce noi facem este să materializăm ideea pe care el ne-a comunicat-o. În plus, acesta poate solicita și o mostră a produsului pentru a putea evita erorile ce ar putea apărea pe parcurs. În acest fel, noi putem rezolva orice problemă în timp util, fără a fi afectată întreaga comandă și fără a prelungi termenul de realizare.

Prețuri speciale

Prețul pentru o astfel de cană este de 1,58 Euro per bucată, însă pentru a putea plasa o comandă este necesară atingerea pragului minim de 20 de bucăți. Acest cost nu include însă și personalizarea, iar pentru a putea fi calculată suma finală, este necesară comunicarea detaliilor de imprimare, cât și complexitatea graficii. Opțional, se poate solicita ambalarea individuală a fiecărei căni, în cutii albe nepersonalizate. În plus, asigurăm și transport gratuit pentru orice comandă care depășește suma de 60 de Euro fără TVA, oriunde în țară, în decurs de 5-7 zile lucrătoare.

You may also like

Leave a Reply