Brand ce personalizează articole vestimentare cu lucrări artistice autentice

Nanana a apărut din dorința de a elimina greutățile din calea unui tânăr artist vizual ce își dorește să transforme propria pasiune într-o afacere. Astfel că, pe site-ul oficial, orice artist ce dorește să își scoată la vânzare lucrările poate opta pentru opțiunea de a-și deschide în mod gratuit un magazin virtual, care să funcționeze ca o expoziție de unde potențialii clienți să poată cumpăra opera dorită. Odată selectate modelele favorite, acestea vor urma să fie imprimate pe articole de îmbrăcăminte furnizate de noi. În acest mod, oricine poate beneficia de un articol unic, original și de efect, cu print realizat manual de un artist auten6tic, pasionat și dedicat muncii sale. Așadar, Nanana a devenit unul dintre cele mai mari branduri de hanorace, bluze, maiouri și tricouri personalizate România, care se bucură totodată și de un concept creativ inedit care să îi plaseze pe o poziție superioară față de concurență.

Tricou mânecă scurtă guler larg fitted Damă Expresser 
						Black

Diversitate, varietate, originalitate

Pe site-ul oficial puteți opta fie pentru a vizualiza toate lucrările unui anume artist, fie puteți naviga printre categorii bine definite de lucrări artistice. Acestea sunt delimitate fie în raport cu stilul, conceptul sau aria estetică din care face parte, fie în funcție de sursa de inspirație care a stat la baza creației sale. Găsiți așadar atât picturi și desene simple, cu mesaje sau citate cunoscute, ori modele extrem de complexe sau chiar abstracte. Sunt disponibile și lucrări ce au la bază o idee specifică preluată dintr-un domeniu de activitate precum film, muzică, teatru, sport, din natură, din desene animate, cu personaje celebre, reinterpretări ale unor alte opere, etc. 

De asemenea, diversitatea există și în ceea ce privește gama de culori în care pot fi comandate produsele finale. Sunt disponibile atât modele clasice, în alb sau negru, sau nuanțe mai puternice de albastru, roșu, roz și multe altele. Și în ceea ce privește mărimile varietatea primează, fiind disponibile mărimi mici, de la XS până la cele mai mari, precum 3XL.

Calitate la cele mai înalte standarde

În ceea ce privește furnizorii noștri de articole vestimentare, colaborăm numai cu branduri de renume ce produc atent și responsabil. Așadar, produsele noastre sunt realizate din materiale naturale, bumbac 100% organic, cel mai adesea, dar și combinații de bumbac sau alte materiale organice, garantând o rezistență îndelungată și un aspect estetic fără cusur.

Și procesul de imprimare este realizat responsabil. Cerneala folosită este pe bază de apă și procesul presupune pătrunderea acesteia direct în țesătură, ceea ce conduce la stocarea eficientă a culorii în aceasta, fără a afecta însă calitatea și finețea materialului.

În întreaga noastră activitate ne ghidăm după principii de sustenabilitate și responsabilitate socială, calități recunoscute și răsplătite de organizații independente prestigioase.

You may also like

Leave a Reply