Pentru mine primavara-i acolo…

Sambata am fost s-o vizitam pe maman, si nu numai, NE FACEM LIVADA! Nu la figurat, noi chiar am cumparat 60 de pomi, ii plantam pe langa cei 30 de anul trecut. Si umbland pe-acolo pe aleile copilariei mele, am zarit obiectul scandalului de acum multi ani, razgaiata voia ghiocei si viorele-n gradina, nu numai in padure. Asa ca, intr-o  primavara acum 17-18 ani, papa mi-a adus bulbii acasa, probabil sa tac odata! Iata-i si acum, puse de manuta mea aia mica de-atunci.
 
Am avut un week-end plin de care-s multumita, lucrurile se asaza pe fagasul normal al primaverii (vazand ghioceii tarzii de la maman din gradina imi umplu inima cu bucurie – mai ales, dupa cum ati citit zilele trecute, saptamana trecuta am devenit matusica si nici sa ma supar sau sa ma enervez nu am reusit, am fost exagerat de zen).
Mi-am eliberat sufletul de ura, de resentimente, facand in acelasi timp curatenie in casa, amintiri, in suflet si-n gand.

Am lasat la o parte dilemele prin care cautam explicatii anumitor evenimente, le-am lasat asa cum sunt, le-am asternut pe hartie, am reevaluat si-apoi m-am incarcat cu energie pozitiva. Va sfatuiesc sa faceti la fel, sa meditati si sa va impacati in primul rand cu sine, indepartati lucrurile care va macina. Profitati de primavara fiindca ea va iubeste!
Later edit: Cautand ceva pe blog, am dat peste o postare de acum 2 ani si ceva. Ghici cu ce eraaaa? Ia priviti AICI.

You may also like