Am gasit cine sa ma ajute cu angajarea oamenilor potriviti

Exista tot mai multa forta de munca adusa din Asia in ultimii ani. Romania se confrunta cu o criza de personal, iar o agentie de recrutare de muncitori asiatici este o solutie convenabila pentru foarte multe companii deoarece aduc oameni potriviti pentru o multitudine de sectoare ale economiei.

Sunt mai multe categorii de personal calificat sau necalificat din zona Asiei pe care Work from Asia le poate aduce in Romania, cum ar fi oameni care lucreaza in agricultura si zootehnice, curatenie, hoteluri, transport, constructii, service auto, bucatarie si cofetarie, etc.

Potrivit unor studii, opt din zece romani angajatori au dificultati mari atunci cand doresc sa angajeze pe cineva, iar agentiile de recrutare sunt din ce in ce mai cautate. Work from Asia recruteaza personal calificat si necalificat la preturi foarte bune si se ocupa de tot ceea ce inseamna acte necesare, cum ar fi  obtinerea vizei si a permisului de munca.

Romania se confrunta cu o lipsa de personal, iar principala cauza al acestui fenomen este faptul ca romanii migreaza tot mai mult in tarile din vestul Europei pentru ca acolo sunt salarii mai mari, dar si natalitatea care este intr-o scadere mare in ultimii ani. Asiaticii se confrunta si ei la randul lor cu saracia si stadardele de viata scazute, acestea fiind principalele motive pentru care aleg sa munceasca in tarile europene.

Atat IMM-urile, dar si corporatiile, au inceput sa isi concentreze tot mai mult atentia pe forta de munca din Asia deoarece aceasta este mult mai disponibila de a sta peste program si a presta ore suplimentare si asiaticii emigranti, in general, sunt mult mai motivati si dedicati la locul de munca fata de forta de munca de pe piata romaneasca.

Work from Asia recruteaza muncitori asiatici si analizeaza pana la cel mai mic detaliu cerintele fiecarei afaceri care apeleaza la ei pentru a identifica in mod corect forta de munca de care acestia au nevoie. Obtinerea documentelor necesare se poate realiza intr-un timp mai scurt fata de restul agentiilor care presteaza acest tip de servicii.

Trebuie sa admitem ca viata celor care emigreaza din Asia este asemanatoare cu cea a romanilor plecati in Occident pentru cautarea unui trai mai bun. Dorinta acestora de a lucra este una intensa, ei venind de la mii de kilometri distanta. Salariul pe care il primesc aici, este de cel putin doua, trei ori mai mari, iar acesta este un motivator puternic pentru ei.

Asadar, mana de lucru din Asia este o optiune extraordinara pentru cei ce detin afaceri mai mici sau mai mari, sau chiar corporatii si au nevoie de oameni capabili care sa isi indeplineasca sarcinile cu seriozitate. Work from Asia a avut onoarea si placerea de a lucra cu multe companii care au avut un succes garantat in urma angajarii persoanelor asiatice.

You may also like

Leave a Reply