Solist sau cover band la nunta?

Se apropie nunta, ai deja un plan in minte, stii si unde se va tine petrecerea, da nu ai trupa sau solistul care sa cante in seara respectiva. Care ar fi varianta cea mai buna pentru nunta? Sa le luam pe rand, evidentiind avantajele de fiecare data. Un cover band Romania este din start o varianta mai buna. Ai instrumente variate, chitara, clape, tobe, ai instrumentisti de valoarea, cu experienta, un soud fresh si o multime de variante de interpretare ale unor melodii celebre. Cu o trupa de coveruri invitatii nu se vor plictisi, membrii ei stiu cum sa faca atmosfera, vin si cu lumini si instalatii moderne de sunet, cu dansatori si intepreti de muzica populara, scena, pentru momente unice in show-urile live. De la melodii romanesti la cele straine si populare, la colaje originale si piese care au facut istorie, toate isi vor gasi un loc in playlist-ul realizat de un cover band din Romania impreuna cu organizatorii evenimentului.

Anumite piese pot fi invatate pentru a avea un playlist personalizat, intreg recitalul va fi personalizat si va arata exact asa cum isi doreste organizatorul. Trupa de coveruri stie ce piese sa aleaga pentru a putea fi mereu in centrul atentiei si a anima publicul, interactioneaza foarte bine cu el si isi poate canaliza intreaga energie pentru un spectacol excelent in orice context. Pe langa trupa putem avea si un DJ care vin impreuna cu trupa de coveruri pentru o atmosfera perfecta in cadrul evenimentelor.

De cealalta parte, solistul este mai ieftin decat o trupa, are un playlist destul de diversificat, dar nu poate sustine un show destul de mare ca intindere si ca amploare. Interactiunea cu publicul exista, dar nu este la fel de buna ca in cazul unei trupe de coveruri, efortul depus de solist este considerabil si oboseala isi spune cuvantul dupa o perioada. Cu toate astea solistii sunt prezenti la nunti si la evenimente private si pot sa vina si cu diverse creatii proprii, cu reinterpretari ale unor melodii cunoscute. Nu aduc lumini sau scena, instalatii de sunet, dar au cel mult doi instrumentisti, de regula cu o chitara si clape. Per total, solistii sunt potriviti pentru nuntile mai restranse, cu un buget mai mic, pentru nuntile unde exista si DJ care poate asigura restul programului si care poate transforma noaptea intr-o petrecere totala in timpul careia nimeni nu sta pe scaune.

You may also like

Leave a Reply