Locuri ce merită văzute într-un city break la Berlin

Atunci când te apucă un gând de ducă, nu mai sta pe gânduri și complotează cu Fabrica de Vacanță! Încă de la început de an, avem oferte imbatabile pentru city break-uri în toată lumea, indiferent de sezon. Așadar, nu contează când dorești să pleci într-o vacanță, ci contează că vrei. Astăzi vă propunem oferta unui city break în Berlin, capitala Germaniei. Pentru pasionații de arhitectură și orașe europene civilizate, Berlinul este o idee de city break excelentă.

Totuși, dacă vă gândiți la un city break în Berlin în această perioadă, sfatul nostru este să lăsați pentru luna martie, când temperaturile încep să mai crească, odată cu instalarea primăverii. În altă ordine de idei, dacă vă plac lucrurile extreme, un city break în Berlin poate fi o idee chiar interesantă, dacă vă place să călătoriți la minus zece grade, de exemplu.

Există multe de experimentat și de descoperit în Berlin. Pe lângă ofertele clasice de vizitare a obiectivelor turistice, puteți să vă bucurați și de o masă în inima orașului, precum și de multe alte activități. Așadar, vă îndemnăm să ne permiteți să vă inspirăm și să vă informăm despre noile tendințe și oferte interesante despre activitățile grozave pe care le puteți face cu ocazia unui city break în Berlin.

Spre exemplu, dacă sunteți în căutarea unui fior cu totul special, atunci experimentați Berlinul din perspectiva Spiderman. Cu Base Flying, puteți sări de la 125 de metri de acoperișul Hotelului Park Inn direct pe Alexanderplatz. Vinerea, poți zbura și noaptea, când stelele strălucesc deja pe cer și luminile orașului sub tine.

Berlinul oferă numeroase destinații pentru excursii cu întreaga familie. Descoperiți republica insulară Reiswerder în Lacul Tegel. Pe moșia Domäne Dahlem există oferte interesante pentru întreaga familie, unde puteți să aflați mai multe despre agricultura tradițională. În zona din jurul Berlinului, veți găsi numeroase rezervații pitorești ale biosferei și zone de peisaj protejate care vă invită să faceți drumeții lungi pentru a vă bucura din plin de toate frumusețile pe care vi le oferă Berlinul.

Plimbările în timpul nopților lungi prin Berlin sunt un punct culminant al anului. Aici puteți arunca o privire în “culisele” instituțiilor științifice și ale instituțiilor politice. De asemenea, la Noaptea Albă a Muzeelor, un singur bilet vă oferă acces la toate instituțiile culturale importante din Berlin.

Totodată, există și o serie de activități interesante pentru copii, cu tot ceea ce înseamnă locuri de joacă grozave, unde cei mici pot scăpa de excesul de energie. Grădina zoologică invită la distracție, iar în grădinile Britzer, micii oaspeți se pot împrospăta în zilele toride de vară pe terenul de joacă pe apă. În același timp,  Waldhochseilgarten Jungfernheide, este un parc de aventură din oraș, unde copii pot participa la activități de cățărare etc.

You may also like

Leave a Reply