Unde dai (Crucea) si unde crapa…

In Cotidianul am citit o declaratie de-a lui Gigi Becali, in care acesta isi expune motivele pentru care ii declara razboi presedintelui Basescu:
„Prea Fericitul mi-a spus initial ca nu e suparat ca nu l-am sustinut in alegeri, ca vrea sa-mi dea Crucea moldoveneasca cu ocazia cinstirii hramului Sfintei Parascheva pentru ca am ajutat cel mai mult Biserica. Mi-a spus apoi ca nu mai poate sa mi-o dea, dar ca imi va oferi Crucea Patriarhala de Sfantul Dumitru. Ne-am pregatit, dar cu o zi inainte m-a sunat si mi-a spus ca nu mai poate sa mi-o dea ca trebuie sa i-o dea lui Basescu pentru ca l-a ajutat in alegeri”
Declaratia lui Becali ma duce cu gandul la situatia in care barbatul isi prinde sotia in pat cu altul si, in loc sa o pedepseasca pe ea, il ucide pe el…
Se pare ca, intr-o astfel de situatie, primul impuls este acela de a-ti ucide adversarul.

In loc sa te superi pe tradatoare si s-o desfiintezi, il ataci pe fericit.

Pe scurt: un Don Juan a reusit sa primeasca favorurile unei adevarate Doamne… aproape pe gratis. N-a platit aur, nu s-a inchinat in public inaintea oricarui meci din Liga, n-a sfintit biserici, n-a facut exces de cruci… Pur si simplu a fost… mai interesant, mai altfel, mai sus-pus.
S-o fi saturat si Doamna de aceeasi fata…
Stiam ca se zice: In Romania, politica este o c**va.
Becali pare a spune ca… nu este singura.

You may also like