Am gasit multe oferte bune pentru vacante in locuri frumoase

Indragita deopotriva pentru ospitalitatea localnicilor in ceea ce priveste introducerea oaspetilor in atmosfera propriei culturi cu fiecare ocazie, cat si pentru multitudinea de obiective turistice si religioase, Iordania este o tara incarcata de istorie, a carei vizita in cadrul unui concediu nu reuseste sa surprinda toate aspectele unice ale acesteia, ci doar isi impulsioneaza vizitatorii de a reveni si cu o alta ocazie, pentru a avea sansa de a patrunde si mai adanc in cultura specifica locului. Situata convenabil cu deschidere atat la Marea Moarta cat si la Marea Rosie, ambele destinatii sunt deopotriva cautate datorita beneficiilor de ordin medical si a pachetelor de relaxare concepute special pentru cei ce isi doresc o vacanta in cadrul careia sa beneficieze de toate atributele zonei in care se afla.

Alegeti cea mai buna optiune de a calatori

Agentia Movenpick Travel, specializata in calatorii organizate in Orientul Mijlociu, va pune la dispozitie mai multe tipuri de optiuni, pentru a putea alege in functie de numarul de zile pe care doriti sa il alocati acestei excursii precum si in functie de destinatiile preferate. Astfel, daca luati in considerare vizitarea cator mai multe obiective turistice, un sejur in capitala tarii poate reprezentat optiunea ideala.

Pe de alta parte daca doriti sa explorati vestigiile istorice, o calatorie catre orasul antic Petra si desertul Wadi Rum va poate introduce in lumea orientala de demult. Daca si dumnevoastra doriti sa descoperiti toate varietatile de activitati de care puteti avea parte pe parcursul unui astfel de concediu, nu ezitati sa luati legatura cu agentia noastra, pentru a beneficia de cele mai bune oferte pentru o vacanta in Iordania.

Alegeti dintre cele mai exotice destinatii

Una dintre cele mai renumite astfel de destinatii, preferate deopotriva de localnici si turisti este Aqaba, singura zona din tara cu deschidere la Marea Rosie. Pe parcursul opririi la aceasta destinatie, va puteti relaxa facand plaja si va puteti bucura de cele mai bune conditii de cazare. O alta destinatie populara si totodata exotica este explorarea desertului Wadi Rum, loc in care pana in prezent putem gasi colonii de beduini ce isi duc viata pe aceste meleaguri de zeci de ani.

O experienta unica in cadrul acestei vizite este impartasirea tuturor obiceiurilor pe care acestia le practica, precum dormitul in corturi, luarea cinei dupa specificul locului sau contemplarea stelelor pe timp de noapte. Pentru amatorii de city break-uri, o vacanta in Iordania poate fi destinatia ideala, datorita posibilitatilor nelimitate pe care capitala Amman le ofera. Pe langa vizitele pe care le puteti face in oras, distanta pana la alte obiective precum Marea Moarta, Jerash sau Wadi Mujib nu este mai mare de o ora, astfel incat multumita multitudinii de destinatii ce va stau la indemana puteti beneficia de o vacanta plina de activitati.

You may also like

Leave a Reply