E bine cunoscut faptul ca celulele stem au diferite beneficii

Viitorul medicinei, cu siguranta, este reprezentat de celulele stem, intrucat aceste tratamente se bazeaza pe abilitatea propriului organism de a se vindeca. In prezent pot fi tratate mai mult afectiuni complexe, fara a mai fi nevoie de interventiile clasice, spre bucuria tuturor celor care nu se simt in largul lor de fiecare data cand trebuie sa apeleze la medic. Descopera avantajelor celulelor stem si poate ca vei fi interesat de prelevarea lor, intrucat beneficiile aduse sut nenumarate, asa ca Stemsure reprezinta raspunsul pe care il cautai.

Asigura sanatatea familiei

Cu siguranta oricine este preocupat de asigurarea sanatatii familiei, motiv pentru care merita sa se profite de pe urma avantajelor aduse de Stemsure si de pe urma posibilitatilor create. Pentru recoltarea celulelor stem nu este nevoie de proceduri complicate si nu se pune problema compatibilitatii intrucat valorile sunt foarte ridicate. Astfel, optiunea este una viabila prin care se elimina nevoia asteptarii cateva luni sau chiar cativa ani pentru donari de organe atunci cand este nevoie, fara a exista vreo garantie in acest sens. Totul se pune in practica simplu si rapid, fara riscuri, fara efecte secundare si celulele stem pot fi folosite oricand este nevoie.

Fara interventii chirurgicale

Unul dintre marile plusuri este reprezentat de faptul ca pe aceasta cale se evita interventiile chirurgicale care sunt aferente celor mai multor dintre afectiuni, dar si recuperarea se face in cel mai scurt timp. In plus, multi pacienti prezinta o frica de a se prezenta la medic, iar cu ajutorul tratamentelor cu celule stem pot fi mai deschisi in contextul in care procedurile sunt mult simplificate.

Pentru tot felul de afectiuni

Asadar, cu ajutorul celulelor stem pot fi tratate tot felul de afectiuni, unele dintre acestea fiind foarte serioase, fie ca vorbim de leucemie, diabet sau de anumite forme de cancer. In prezent exista o lista cu 80 de afectiuni care pot fi tratate pe aceasta cale, iar in viitor se asteapta ca numarul acestora sa depaseasca cu usurinta pragul de 100.

Diferite surse pentru prelevare

Descopera avantajelele celulelor stem si cele mai bune surse de prelevare cu ajutorul celor de la Stemsure: astfel, una dintre optiunile populare este maduva osoasa, insa o varianta si mai buna, insa care poate fi pusa in practica doar imediat dupa nastere, este sangele cordonului ombilical, care este foarte bogata si nu aduce nici riscuri si nici efecte secundare.

Depozitare in cele mai bune conditii

Este nevoie de cateva zile pana cand celulele stem sa fie pregatite in laborator, urmand ca mai apoi sa poata fi folosite oricand este nevoie. Totusi, acestea nu isi pierd proprietatile in timp, asa ca nu este nicio graba, iar acestea se pot depozita in cele mai bune conditii la Stemsure.

You may also like

Leave a Reply