Vrei sa iti faci propriile bijuterii?

Pentru multe femei, bijuteriile insumeaza nu doar obiecte cu o anumita valoare materiala, de cele mai multe ori acestea fiind considerate nepretuite din punct de vedere al semnificatiilor si al povestii ce le-a transformat in piese unicat. In ceea ce priveste modul in care ne raportam la valoarea de piata, aceasta este doar o variabila in cadrul procesului de decizie, multe persoane alegand sa investeasca in accesorii opulente, care sa le ofere totodata si certitudinea pastrarii calitatii lor in timp. Astfel, daca in urma cu cativa ani tot ce se situa in afara metalelor pretioase era considerat a fi nepotrivit, evolutia modei a oferit o abordare mult mai permisiva atat in ceea ce priveste designul, cat si accesorizarea in sine, piesele devenind mult mai indraznete si mai pline de personalitate. Fie ca vorbim de pietre pretioase sau simple bijuterii de tip gablont, singura regula ce a ramas in picioare dupa nenumaratele schimbari stilistice este exprimarea cat mai autentica a propriei personalitati, prin intermediul unei accesorizari corespunzatoare.

Mai merita sa investim in piese de valoare?

In ceea ce priveste miscarile ce tin de moda de tip “fast fashion”, dar chiar si daca luam in considerare creatiile devenite clasice ale marilor case de moda, putem observa din prima clipa faptul ca accentul nu a fost niciodata pus pe metale pretioase sau pietre scumpe. Luand exemplul unora dintre creatiile omniprezente de pe podiumirile de moda, designul este principalul generator de notorietate in cazul pieselor ce au ajuns mai apoi sa fie recunoscute si purtate in intreaga lume. In schimb, abordarea mult mai lejera ce caracterizeaza stilul personal al generatiei tinere se focuseaza indeosebi pe ideea de individualism, dand nastere unui alt curent, de tip “do it yourself”. Astfel, orice este facut de mana este considerat unicat si prin urmare o expresie mult mai veridica a propriei personalitati.

Cum putem aborda si noi curentul “handmade”

Indiferent care sunt accesoriile preferate ale fiecaruia dintre noi, abordarea relaxata data de produsele tip handmade reprezinta nu doar o sansa de a purta piese unicat, ci ofera contextul de a ne exersa creativitatea intr-un mod placut. Astfel, fie ca este vorba de margele, paiete sau snur pentru bratari, toate componentele necesare se afla doar la un click distanta, fiind disponibile pe site-urile care comercializeaza astfel de produse. Unul dintre cele mai complete astfel de magazine, cufarulcumargele.ro, va pune la dispozitie toate partile necesare pentru un design unicat de accesorii, precum si cutii de cadou sau alte mijloace de prezentare a propriilor creatii. Prin urmare, daca si tu doresti sa te exprimi intr-un mod creativ si sa incerci sa iti infrumusetezi garderoba cu mici accente create chiar de tine, nu ezita sa comanzi tot ce ai nevoie, incepand de la snur pentru bratari pana la charmuri si cutii de bijuterii.

You may also like

Leave a Reply