Cele mai bune prețuri pentru un software util agențiilor de turism

Cu toții știm că internetul joacă un rol important în viața noastră și folosim acest instrument în fiecare zi. Dacă doriți să rezervați o vacanță, puteți să mergeți la o agenție de turism, fie să rezolvați direct online. Agențiile care funcționează exclusiv online au în mod clar ceva de câștigat, iar Quick Sell oferă o soluție ideală pentru crearea unui software de rezervare a hotelurilor care face lucrurile cât mai simple posibil.

În primul rând, poate doriți să știți ceva despre costurile implicate, deoarece partea financiară este importantă în toate circumstanțele. Cei care dispun de un buget minim pentru a dezvolta o agenție de turism, pot avea acces la tehnologia recomandată de Quick Sell. Așadar, nu există taxe de configurare aici, doar veți plăti pentru un abonament anual care include tot ceea ce doriți, inclusiv asistență tehnică 24/7. Abonamentul vă oferă acces la principalii furnizori din industria turistică, toți înregistrați în același motor de căutare. Acest lucru este mult mai simplu, mai convenabil și mai eficient pentru toată lumea. În plus, lista furnizorilor este actualizată constant, astfel încât să fiți mereu la curent cu ultimele noutăți. De asemenea, platforma la care aveți acces, este disponibilă în versiuni mobile și desktop pentru a satisface nevoile tuturor tipurilor de clienți.

Durează doar câteva zile pentru ca totul să funcționeze și să acceseze prin conexiuni XML / API și, foarte important, platformele conțin și setări SEO, deci veți avea nevoie de bugete mai mici pentru publicitate.

Este foarte important ca aceste oferte să sunt actualizate permanent încât să nu vă faceți griji dacă prețurile diferă de la furnizor la furnizor. În acest fel, au de câștigat cei care își doresc cele mai bune condiții atunci când își pregătesc vacanța. Așadar, vacanța de vis poate aștepta toți utilizatorii cu doar câteva clicuri, iar cele mai atractive oferte sunt mult mai ușor de găsit. Totodată, nu i-am uitat pe cei care preferă să organizeze totul ei înșiși, care doresc să aleagă o recepție specifică, un hotel sau un zbor, dar și diverse servicii precum transferuri de la aeroport.

Când totul se face online, clar, mult mai ușor și mai convenabil și pentru a crea software de rezervare la hotel, QuickSell este în mod clar locul pentru toată lumea. Costurile implicate sunt cât mai mici posibil și beneficiile sunt nenumărate. Fie începeți de la zero, fie vă actualizați agenția care o gestionează deja. Acum totul este mult mai simplu, mai eficient, dar și mai ieftin.

You may also like

Leave a Reply