Agentia ta de turism nu da randament?

Probabil ca toata lumea viseaza la o vacanta de vis, iar pentru a o pregati apeleaza la internet. Cu siguranta, obiceurile consumatorilor s-au schimbat considerabil in ultimii ani, iar operatorii s-au vazut a fi nevoiti sa se adapteze la noile conditii. Totusi, aici intervine Quick Sell cu cateva servicii ce se dovedesc a fi foarte utile pe care merita sa le descoperi. Despre acestia se poate spune ca sunt furnizori agentii de turism, asa ca de ce sa nu afli mai multe chiar acum?

Inainte de toate ar trebui sa stii ca ai posibilitatea de a te bucura de un website complet nou care, de altfel este si gratuit, la fel si configurarea sa, totul fiind disponibil in numai o saptamana. Toate ofertele vor fi incarcate direct in propriul site, chiar daca acestea provin de la fel si fel de agentii diferite, dar exista s posibilitatea de early booking sau de last minute pentru ca orice client sa aiba acces chiar si la ofertele cele mai bune. Totodata, acestea sunt actualizate automat, dar si in timp real, ceea ce reprezinta unul dintre marile avantaje.

Bineinteles, trebuie avut in vedere si faptul ca rezervarile se pot face direct online, ceea ce este esential in conditiile in care cei mai multi dintre clienti prefera sa lucreze pe aceasta cale, fiind mai simplu din toate punctele de vedere. Sunt disponibile fel si fel de pachete charter care provin de la agentii de turism din Romania, dar nu lipsesc nici city break-urile care cuprind avion si cazare, insa clientii pot face rezervari si direct la companiile aeriene low cost pentru a se bucura de cele mai mici preturi, dar si la cursele de linia pentru a avea parte de conditii grozave. Mai mult, site-ul va putea fi deschis atat in varianta desktop, cat si pe tableta sau smartphone.

Un mare plus e reprezentat de faptul ca nu trebuie sa platesti nicio taxa initiala si, cu toate acestea, vei beneficia de suport gratuit si nelimitat, astfel ca per total vei plati mult mai putin sa pui la cale o agentie de turism online cu ajutorul QuickSel, decat daca ai incepe de la zero pe cont propriu. De fapt, abonamentele sunt concepute pentru serviciu si in niciun caz pentru furnizorii care sunt integrati in cadrul platformei, lista acestora fiind oricum actualizata periodic, astfel incat sa ai acces la cele mai bune conditii intotdeauna.

De asemenea, vei beneficia de un site nou, modern, care este adaptat la nevoile actuale ale consumatorilor, iar din numai cateva click-uri acestia vor avea ocazia de a-si pune la cale cea mai grozava vacanta posibila, direct de pe aceeasi platforma si nu au fost omise nici setarile SEO si cele de marketing care sunt incluse, promovarea fiind mai simpla.

You may also like

Leave a Reply