Tamplaria ta poate fi reparata

Se intampla ca dupa ce ai reusit sa construiesti casa mult visata sa intampini probleme pe care ti-ai dori sa le rezolvi pe cont propriu, dar s-ar putea totusi sa nu fie cea mai buna idee. Si nu este vorba ca lipseste priceperea, indemanarea sau sculele necesare, dar prin apelarea la servicii profesionale vei beneficia si de o perioada de garantie.

Categoric ne referim la o firma de reparatii sisteme de tamplarie. Tamplaria are rolul important de a izola caminul si de a ne asigura un grad optim de confort. Astfel, o firma care este specializata in tamplarie va oferi produse cum ar fi, elementele de tamplarie, glafuri, coltare, plase de insecte sau truse de intretinere, dar si servicii de reglaje si interventii de reparatie efectiva.

Cand ne referim la reglaje, practic ne referim la ungerea elementelor de feronerie, pentru o mai buna functionare si un grad mai mic de uzura in timp, la schimbarea garniturilor, reglajul ferestrelor si calarea geamurilor, pentru o mai buna izolare.

In ceea ce priveste reparatiile propriu-zise, firmele de reparatii asigura schimbarea elementelor de feronerie cu unele noi sau doar repararea anumitor componente, inlocuirea geamurilor termopan, modificarea sistemului de deschidere si chiar adaugarea sistemului prin rabatarea geamurilor.

Iata cateva exemple de reparatii la care ar putea sa intervina o firma de reparatii:

  • manerele ferestrelor sau usilor de termopan care au fost deteriorate sau nu mai functioneaza corespunzator, se blocheaza sau nu se mai inchid
  • sticla de la ferestre sau usi trebuie inlocuita
  • balamalele usilor sau ferestrelor nu mai sunt unse asa cum ar trebui si ingreuneaza accesul
  • iala sau butucul de la usi trebuie schimbate sau doar reparate
  • ai vrea sa inlocuiesti, sa montezi sau sa aplici un serviciu de curatare a glafurilor, fie ele de interior sau de exterior
  • iti doresti sa montezi o plasa sau un rulou pentru insecte
  • ti-ai dori sa beneficiezi si de un sistem de deschidere dubla a geamurilor

Si lista de servicii poate continua. Dar, pentru ca de cele mai multe ori preventia este cea mai buna si mai eficienta metoda de protectie, recomandarea este sa nu apelezi la servicii de reparatii doar atunci cand constati ca s-a stricat ceva. Este bine ca din cand in cand sa soliciti interventia unui profesionist pentru controalele de rutina sau de intretinere.

Curatenia de primavara, mutarea sau pregatirile pentru sezonul ploios sau rece sunt alte doua situatii in care iti poti dori sa stii exact in ce stadiu este tamplaria din locuinta ta si sa intervii in timp util pentru rezolvarea celor mai mici probleme.

In concluzie, recomandarea este sa apelam la specialisti, iar cei de la DHN iti vor sari in ajutor de fiecare data cand vei avea nevoie de ei!

You may also like

Leave a Reply