Sunt multe locuri de vazut in Thailanda

Thailanda este una dintre cele mai interesante si iubite destinatii de vacanta asiatice ce cuprinde plaje superbe, preturi bune, preparate culinare variate, sporturi nautice si natura exotica.

Krabi este poate cea mai spectaculoasa regiune a Thailandei, cu plaje cu nisip fin si nenumarate atractii turistice.

Ca turist, aveti la dispozitie variate moduri de a va distra si a descoperi locurile din Krabi si din jurul acestuia, cum ar fi, relaxare pe plaja Railay, distractie pe plaja Ao Nang, vizita in Parcul Natural Thung Teao, excursie in insulele Phi Phi sau in insula Koh Lanta Yai.

Plaja Railay

Pentru ca relieful este stancos, accesul pe plaja este posibil doar cu barca. Acest lucru este un mare avantaj, si anume,  nu sunt drumuri si nici masini, si  va veti putea bucura de liniste, plaja cu nisip fin si ape linistite.

Insulele Phi Phi

Insulele Phi Phi reprezinta principalul punct de atractie din Krabi.Phi Phi Don este renumita pentru apele turcoaz si plajele sale si din acest motiv este destinatia principala a majoritatii turistilor. Pentru ca Phi Phi Leh este nelocuita aici veti gasi golfuri si plaje salbatice ascunse intre stanci inalte inalte acoperite de vegetatie.

Petrecere pe plaja Ao Nang

Plaja Ao Nang este destul de aglomerata si din acest motiv nu este foarte solicitata pentru plaja sau relaxare. In schimb este o zona animata, deoarece aici sunt foarte multe baruri si restaurante unde puteti gasi tot felul de cocteiluri si preparate culinare. Plaja Ao Nang este si punctul de pornire in excursii si minicroaziere.

Parcul natural Thung Teao

Desi puteti admira plante si animale specifice zonei, nu trebuie sa ratati unul dintre cele mai frumoase locuri din aceasta rezervatie, si anume Piscina de Smarald sau Helesteul de Cristal. Acesta se afla in mijlocul unei paduri seculare, neatinse de civilizatie, cu exceptia turistilor. Apa este limpede si calda, perfecta pentru o baie.

Insula Koh Lanta Yai

Insula se afla in largul coastelor provinciei Krabi si, spre deosebire de insulele Phi Phi, nu este inca atat de aglomerata de turisti. Koh Lanta Yai este locul ideal pentru relaxare avand plaje linistite, peisaje superbe si preturi decente.

Travel Matters va pune la dispozitie oferte de vacanta in Thailanda, si anume Hotel The Small Krabi 4 stele.

Small Hotel Krabi este situat la doar cateva minute de mers pe jos de plaja Noppharat Thara si la 300 de metri de plaja Ao Nang. Acesta are o piscina in aer liber și o cada spa. Camerele de la Small Hotel Krabi sunt moderne și luminoase. Hotelul include restaurantul Parsley and Basil. Acesta servește un amestec de preparate internaționale și thailandeze. Peştera Phra Nang și Laguna Printesei se afla la 10 minute de mers cu masina de Hotelul Krabi Small.

You may also like

Leave a Reply