Service Renault

Pentru că ne dorim să avem grijă nu doar de siguranța, ci și de resursele financiare și de timp ale clienților noștri, ne-am dorit să implementăm în aceeași locație ateliere care să ofere toate serviciile de care ar putea avea nevoie.

Atelier Mecanică

Aducându-vă mașină într-un service Renault la Auto Cobălcescu, puteți beneficia de servicii de revizie tehnică și electrică, de diagnoză, geometrie și multe alte operațiuni tehnice vor fi efectuate în conformitate cu standardele de calitate ale producătorilor, de către un personal calificat cu vastă experiență în spate, ce utilizează cele mai noi și inovative tehnologii și echipamente, în scopul de a putea oferi soluții la orice tip de problemă în timp util.

Service Renault

Atelier Caroserie

În condițiile în care mașină achiziționată de la noi a fost implicată într-un accident care i-a afectat semnificativ caroseria, veți putea beneficia de o recondiționare a acesteia, într-un timp foarte scurt, la cele mai înalte standarde de calitate. Utilizăm tehnici, tehnologii de ultima generație și piese calificate și certificate, care să asigure compatibilitate deplină cu vehiculul dumneavoastră. În plus, lăsăm la latitudinea clientului decizii precum culoarea sau modelul care să fie aplicate ulterior reviziilor, în cazul în care acest procedeu este solicitat. Pentru a putea beneficia de decontare din partea casei de asigurări cu care ați încheiat contractul, este necesară o expertiză avizată care să demonstreze că nu ați fost direct responsabile de daunele respective.

Garanții contractuale oferite de compania noastră

Clienții care aleg să colaboreze cu noi în procesul de cumpărare al unei mașini de elită precum cele ce le propunem, beneficiază de asigurări și garanții în ceea ce privește reparații ulterioare ale mașinii Dacia, Renault, Nissan, MINI sau BMW, în baza unui contractului de garanție, semnat în momentul achiziției.

ITP inclus:

În plus, pe lângă toate procedeele mecanice, realizăm și servicii de inspecție tehnică periodică (ITP) și astfel, ne asigurăm că automobilul îndeplinește toate criteriile tehnice prevăzute de lege. Această inspecție presupune verificarea nivelului de poluare, a siguranței rutiere și a categoriei de folosință a autoturismului. Pentru a putea procura această certificare este necesară realizarea unui portofoliu de documente ce ar trebui să conțină: cartea identitate, sau pașaport pentru persoanele de altă naționalitate; certificatul de înmatriculare al autovehiculului; carte de identitate a autovehiculului în original, iar pentru cele achiziționate în leasing, o copie semnată și ștampilată de către compania de leasing și asigurarea RCA, actualizată.

Promoții de sezon

La Auto Cobălcescu puteți beneficia în această perioadă de un preț promoțional de doar 80 de lei + TVA per bucată, la anvelopele DEBICA TL PASSIO 2 185/65R15 88T, DOT 2018, care beneficiază de o îmbunătățire semnificativă și o durată de viață sporită cu 20%, scăzând considerabil distanța de frânare pe suprafețe umede și, în timp ce oferă stabilitate extrem de bună în viraje.

You may also like

Leave a Reply