Mesteri sau firma specializata in reamenajari? Tu stii ce e mai bine sa alegi?

Reamenajarea unui spatiu de birouri poate dura destul de mult. Depinde pe cine alegi pentru realizarea lucrarilor si de tipul de reamenajare pe care il doresti. Daca alegi sa lucrezi cu mesteri cu siguranta nu vei termina totul la timp. Mesterii nu iti pot da o data fixa cand se incheie lucrarile de modernizare, de multe ori nu se ofera nici garantie, lucrarile sunt executate in functie de programul fiecaruia. Cu mesterii esti mereu in intarziere pentru ca au de cele mai multe ori si alte proiecte in paralel pe care trebuie sa le onoreze, depinzi de ei si esti pus in situatia de a discuta mereu cand se va termina lucrarea inceputa.

Mesterii nu au nici cele mai bune materiale, va trebui sa te ocupi tu de cautarea lor, sa te documentezi, sa intrebi, ei iti vor asigura doar punerea in opera. Ai probleme cu mesterii si cand vine vorba de seriozitate. Chiar daca programul e unul destul de strict pot sa nu se tina de el, nu isi respecta orarul de lucru si ai mereu etape ale lucrarilor care tot asteapta sa fie finalizate.

Preturile pe care le pun mesterii nu sunt in majoritatea cazurilor cele corecte, poti plati mai mult pentru reamenajari, mai ales daca nu te pricepi si lasi totul pe aprecierea mesterilor. Mai apar si greseli la partea de proiectare, de executie, cum nu ai garantii dupa nu prea poti sa faci nimic si esti nevoit sa angajezi pe altcineva.

Firmele specializate in amenajare si montaj tavane casetate de calitate sunt cea mai buna alegere din multe puncte de vedere. Primesti garantie la toate lucrarile, ai oameni cu experienta care lucreaza doar pentru tine, exista si un coordonator care se asigura ca fiecare muncitor isi face treaba. Termini rapid lucrarea, ai termen de executie clare de la inceput, montajul tavanelor casetate e rapid, obtii camere care arata bine si sunt si izolate fonic si termic foarte bine. Cu tavenele casetate montate de o firma cu experienta, pe care o poti contacta cu un click aici, este usor sa ascunzi imperfectiunile zidului, fire, tevi, ai acces usor la ele oricand, le poti inlocui usor pe bucati daca se deterioreaza.

Rezistente si cu o structura solida tavanele casetate sunt perfecte pentru reamenajarea birourilor, specialistii firmei iti vor face o oferta foarte buna de pret, vei plati exact cat face respectiva lucrare, nimic mai mult. Se lucreaza cu materiale de calitate pe care le vezi usor cu un click aici, tavanele si alte elemente de reamenajare, pereti din sticla, din gips carton rezista la uzura si sunt foarte simplu de intretinut. O singura echipa sau mai multe se vor ocupa doar de proiectare si de executie, stii mereu ce se intampla,  ai flexibilitate, muncitorii respecta un orar clar, toate etapele se finalizeaza conform planificarii de la inceput.

You may also like

Leave a Reply