Imi doresc mult sa am un copil

Ca orice femeie iti doresti sa ai un bebelus si ca urmare, iti recomandam femibion planificare sarcina care este ideal sa fie administrat cu cel putin o luna inainte de a ramane insarcinata.Suplimentul se administreaza pana in saptamana 13 de sarcina.

Femibion alimentar planificare sarcina contine metafolin si acid folic care contribuie atat la procesul de diviziune celulara cat si la cresterea tesutului matern în timpul sarcinii. Placenta ii ofera fatului toate substantele nutritive esențiale necesare. Corpul uman are nevoie de folat deoarece acesta contribuie atat la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii, cat si la procesul de diviziune celulara.

Acidul folic aduce beneficii si asupra dezvoltarii fatului, dar este un bun mineral si pentru copii. Acesta face parte din complexul de vitamine B, favorizeaza regenerarea celulara si a producției de globule roșii. Aceste celule conțin hemoglobina, proteina responsabila pentru transportul oxigenului catre plamani. Modificarile la nivelul eritrocitelor conduc inevitabil la aparitia anemiei.

Metafolinul este un folat biologic activ adica este direct utilizabil de catre organism. Folatul este esential pentru diviziunea celulara si formarea sangelui si, prin urmare, este responsabil pentru dezvoltarea si cresterea bebelusului.

In afara de fier si acid folic un adevarat supliment prenatal ar trebui sa contina vitamina C, vitamina D, vitamine din complexul B – tiamine, vitamina B-6, riboflavin, niacin si B-12 precum si calciu, potasiu, vitamina A, cupru, acid pantoteic, zinc si vitamina E.

Desi lipsa de vitamina B-12 este rar intalnita, femeile care se afla in aceasta situatie au deseori avorturi spontate si sufera de sterilitate.Sursă de vitamine şi iod, femibion 1 conţine în plus faţă de acid folic şi vitamine.Aportul de acid folic şi metafolin trebuie asigurat inca din momentul planificarii sarcinii pentru a preintampina necesitatea sporita de acid folic/folati. Intre ziua a 22-a si a 28-a de la conceptie, creierul si coloana vertebrala a copilului incep sa se dezvolte, iar tubul neural se inchide. In acesta etapa, multe dintre femei nici macar nu ştiu ca sunt insarcinate.
Prin urmare, femibion sarcina sanatoasa 1 conţine 400 micrograme acid folic combinat cu o cantitate echivalenta de metafolin in scopul de a asigura aportul optim inca de la începutul sarcinii, chiar si pentru femeile care nu pot asigura o metabolizare optima a acidului folic.Modalitatea de administrare de un comprimat pe zi fara a depasi aceasta doza.

In sarcina, viitoarele mamici sunt mai atente cu medicamentele  sau vitaminele pe care le iau. De obicei femibion 1 este luat tinand cont de recomandarea medicului sau a farmacistului.

You may also like

Leave a Reply