De mult timp mi-am dorit un ceas inteligent

Ceasurile inteligente au devenit foarte populare in ultimii ani si nu este de mirare de ce. Acestea aduc o multime de functii care se dovedesc a fi utile in diferite contexte, iar preturile au scazut considerabil, astfel ca dispozitivele sunt accesibile pentru toate buzunarele. Asadar, daca si tu esti in cautarea unui smartwatch trebuie sa stii ca ai nimerit unde trebuie la iUni intrucat aici te asteapta o gama foarte variata, ceea ce presupune ca va fi imposibil sa nu iei o decizie inspirata.

Raspunzi la telefon direct de la incheietura mainii

Orice smartwatch dispune de un microfon si un mic difuzor ceea ce permite preluarea si initierea apelurilor direct de la incheietura mainii. Asadar, de acum nu mai esti nevoit sa scoti telefonul din buzunar pentru aceasta actiune, iar daca iti petreci mult timp la volan, cu siguranta, optiunea este una bine venita pentru ca aduce mai mult confort. De asemenea, nici nu esti expus riscului de a lua o amenda.

Esti la curent cu tot ce este nou

Un ceas inteligent iti ofera posibilitatea de a fi la curent cu tot ce este nou asa ca nu mai pierzi nimic important din viata prietenilor tai. Mesajele si notificarile le vei putea verifica direct de pe smartwatch, asa ca esti la curent cu tot ce este nou si tot ce conteaza. Aceasta functie este utila pentru ca poti sa verifici cele mai importante mesaje intr-un mod foarte discret, fara a-i deranja pe altii.

Numai bun daca iti place sportul

Un smartwatch este potrivit si daca iti place sportul pentru ca prin intermediul acestuia vei avea ocazia sa iti monitorizezi activitatea, dar si sa iti imbunatesti performantele. Acest gadget te poate aduce mai aproape de telurile pe care le impui, totul cu ajutorul mai multor functii care se dovedesc a fi foarte utile.

Multe functii utile

Printre functiile care iti fac viata mai comoda putem aminti de alarma, agenda, calendar, termometru, meteo, functia antifurt si multe altele. Asadar, de ce sa nu iti faci viata mult mai simpla daca totul este atat de simplu cu ajutorul unui smartwatch? Ai parte si de GPS care este util in vacante sau in orice calatorie, de camera foto, de player muzical si nu numai, asa ca poti oricand sa apelezi la iUni pentru a vedea ce variante ai la dispozitie.

Testeaza produsele

Poti sa comanzi rapid online de la iUni, insa daca nu te pricepi si vrei sa fii sigur ca ai luat cea mai buna decizie posibila, atunci ai ocazia de a merge in cadrul showroom-ului din Bucuresti, unde poti sa testezi toate produsele in parte si pe aceasta cale vei fi sigur de alegerea pe care ai facut-o.

You may also like

Leave a Reply