Câteva beneficii ale jucăriilor din lemn pentru educația acasă

În fiecare an, companiile dezvoltă noi jucării și jocuri pentru educațiem iar cele mai multe dintre ele au piese din plastic cu design complex. Pe de altă parte, jucăriile din lemn au adesea mult mai mult de oferit copiilor decât cele mai recente jucării educative la modă. De ce?

Jucăriile din lemn sunt atemporale

Desigur, jucăriile din lemn sunt la modă în sine. De fapt, au fost la modă de zeci de ani, dacă nu de secole. Bunicii și străbunicii noștri învățau anumite deprinderi cu jucării din lemn când erau mici, iar nepoții și strănepoții pot învăța și ei cu jucării din lemn. Deși există o mulțime de produse educaționale interesante și noi, uneori este util să rămânem măcar cu o parte din cele de modă veche. Chiar dacă producătorii regândesc culoarea sau designul jucăriilor din lemn, ele încă au aceeași senzație clasică și oferă aceleași beneficii educaționale de care copiii au nevoie.

Jucăriile din lemn sunt durabile

Nu numai că jucăriile din lemn pot bucura multe generații, dar ele rezistă adesea de-a lungul anilor. Deoarece sunt fabricate din lemn de calitate și sunt solide, este greu pentru ele să fie deteriorate complet. Dacă copilul dumneavoastră le murdărește, le puteți curăța cu ușurință, astfel încât să fie pregătite pentru următoarea activitate de învățare. Dacă ai de gând să investești în jucării utile pentru copilul tău și vrei să fii sigur că vor rezista mult timp, alege jucării din lemn de la Câte-n Lună Și-n Stele.

Jucăriile din lemn încurajează imaginația

Jucăriile din lemn le oferă copiilor capacitatea de a se dezvolta rapid și eficient. În timp ce unele au forma de vehicule, alimente sau obiecte de uz casnic, acestea încurajează oricum copiii să-și folosească imaginația. Alte jucării educaționale din lemn vin în forme de bază, cum ar fi bețe, blocuri, arc, triunghiuri și cercuri. Aceste forme le permit copiilor să exploreze cu adevărat utilizările lor și să vină cu modalități creative de a le folosi în diferite activități de zi cu zi. De exemplu, copiii pot experimenta fizica construind diferite structuri cu jucăriile din lemn sau pot învăța despre geometrie folosind jucăriile pentru a-și crea propriile modele geometrice.

Acestea fiind spuse, jucăriile din lemn vă pot oferi șansa dea vă educa copilul acasă, chiar dacă sunt doar un punct de plecare, o modalitate de a stârni interesul copilului înainte de a-l înscrie la o grădiniță, unde va învăța și mai multe lucruri interesante despre lumea din jurul său. Deoarece majoritatea jucăriilor din lemn nu au un scop preconceput, ele încurajează copiii să-și dezvolte și mai mult imaginația, construind în permanență și realizând orice le trece prin minte, fără niciun fel de limite, aceasta fiind, de fapt, bucuria copilăriei.

You may also like

Leave a Reply