Am descoperit o modalitate buna de a plati mai putin pentru carburant

Deoarece tot mai multe persoane se decid sa-si monteze pe masina gpl, iata cateva motive pentru care se merita sa faci acest lucru:

  1. Din punct de vedere financiar este cel mai mare avantaj al instalarii unui kit gpl.
  2. Al doilea motiv pentru care merita sa instalam gpl pe masina este siguranta.Desi foarte multe persoane se gandesc ca este periculos, conform studiilor si istoricului acestui tip de instalatie ne demonstreaza ca nu este nici o problema.Exista multe reglementari in acest domeniu si daca ti s-a montat bine instalatia nu ai nici o sansa sa patesti ceva.
  3. Prin instalarea de gpl pe masina obtinem performanta motorului.Cu toate ca unii dintre noi suntem de parere ca va scadea performanta motorului cu mult, de fapt, realitatea este ca va scadea doar putin puterea acestuia.Si in comparatie cu beneficiile pe care le obtii, nu este o asa mare scadere.
  4. Desi pe multi dintre noi nu ne intereseaza de mediu si ecologie, totusi acest aspect este foarte important.In acest sens,  o instalatie GPL are efect mare in acest plan, deoarece este mult mai ecologica decat un sistem pe benzina, nu mai discutam de cel pe motorina.Deoarece se foloseste un carburant fara sulf, benzen, plumb, sau alte substante cancerigene, GPL-ul se amesteca foarte bine cu aerul, realizandu-se un amestec carburant omogen si o ardere imbunatatita.
  5. Contrar a ceea ce se crede, o instalatie de alimentare gpl este mult mai sigura decat cea de benzina, deoarece componentele sunt supuse unor severe verificari fiind omologate international.
    Rezervorul este realizat din material special tratat chimic pentru a evita fisurile in caz de accident

In cazul in care v-am convins de beneficiile gpl, instaleaza un kit gpl de la AGR AutoGas Group care au lansat pe piata un catalog cu 4500 de instalatii gpl pentru 400 de modele de autoturisme, pe care il puteti gasi la reprezentanti AGR din toata tara.

Datorita faptului ca tehnologia a evoluat foarte mult atat pentru sistemele de injectie ale autoturismelor cat si pentru instalatiile GPL s-a ajuns ca in prezent, AGR impreuna cu alti producatori mondiali in constructia de componente auto GPL sa realizeze proiecte de cercetare, testare si omologare pentru produse destinate normelor de poluare de pana la Euro 6, cat si pentru autoturisme cu tipuri de injectie TSI, TFSI si GDI pentru care s-au realizat montaje de test cu instalatie pe gaz ce foloseste injectoarele originale ale masini si fara sa mai fie nevoie sa porneasca pe benzina, pornind automat pe GPL.

Se urmareste dezvoltarea acestui segment, al instalatiilor gpl tinand cont de factorul ecologic prin cantitatea redusa de noxe, cat si datorita factorului social datorita pretul scazut al gpl, cat si datorita scaderii costului de transport si de productie al bunurilor de larg consum.

You may also like

Leave a Reply