Nu ai griji daca ai locuinta asigurata

Asa cum ne protejam autoturismele poate ca ar trebui sa avem grija si de locuinte tiand cont de faptul ca acestea sunt mult mai importante. Astfel, oricine se poate interesa la FlyInsurance de o polita pad intrucat acestea au devenit chiar obligatorii si orice proprietar e obligat sa o incheie. Lista de avantaje e una foarte importanta, iar aici vei afla toate detaliile care conteaza cu adevarat si poti sa te orientezi catre versiunea care ti se potriveste cel mai bine.

Probabil ca oricine stie ca in ultimii ani s-a infiintat o societate care are in vedere asigurarile destinate locuintelor, intitulata PAID (Pool-ul de asigurare impotriva Dezastrelor Naturale). Aceasta societate a identificat doua tipuri principale de locuinte care sa fie clasificate dupa lege si le numim cele de tip A si cele de tip B. Cand ne referim la locuintele de tip A vorbim despre constructiile cu strctura de rezistenta din beton armat, cu pereti exteriori din piatra, caramida nearsa sau altele similare, iar suma asigurata in acest sens este de 20.000 de euro. Cea de tip B reprezinta constructia cu pereti din caramida nearsa ori alte materiale similare ce nu au fost supuse nici unui tratament, chimic, termic si nu numai, iar suma asigurata in acest sens este de 10.000 de euro.

Bineinteles, toata lumea se gandeste care sunt preturile acestor asigurari, iar din fericire, sunt minime. Asadar, atunci cand vorbim de locuintele de tip A tariful aferent politei de asigurare este de doar 20 de euro, pe cand pentru cele de tip B de doar 10 euro. Asadar, nimeni nu e nevoit sa faca un important efort din punct de vedere financiar pentru a-si putea asigura locuintele si pentru a avea un minim de siguranta in orice context. FlyInsurance iti sta la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie in acest sens, tocmai pentru a evita orice problema.

Cu toate ca vorbim de o polita de asigurare generala si accesibila din punct de vedere financiar, polita PAD acopera mai multe riscuri, in special pe cele mai des intalnite, cutremur, inundatii, alunecari de teren etc. Astfel, oricine poate sta fara griji stiind ca este protejat asa cum se cuvine si nu are parte de nicio bataie de cap. Preturile sunt minime in comparatie cu linistea adusa, iar la Fly Insurance te poti documenta direct online atunci cand ai nelamuriri sau poti comunica cu un agent. Origine se bucura de un profesionalism deplin si siguranta ca a luat cea mai inspirata decizie, indiferent ca ne referim politele obligatorii precum cele PAD sau cele facultative. Fiecare dintre acestea sunt emise imediat pentru a oricine sa faca economii importante de timp.

You may also like

Leave a Reply