In sfarsit mi-am rezolvat masina

Cu siguranta sunt multi soferi care viseaza sa isi personalizeze masina in asa fel incat sa se deosebeasca in trafic de toate celelalte, iar posibilitatile in acest sens sunt foarte variate. In schimb, de cele mai multe ori este nevoie si de bugete pe masura, ceea ce putini sunt dispusi sa aloce. Totusi, sunt disponibile si optiuni mult mai accesibile din toate punctele de vedere, asa ca poti sa vezi la colantaridesign.ro ce variante ai.

Nu ai nevoie de bugete mari

In primul rand, aceasta este o optiune grozava intrucat nu implica nevoia unor bugete ridicate. Cu alte cuvinte, pentru a colanta un autoturism este suficienta alocarea unor sume care incep de la 900 de lei si acestea pot creste usor in functie de dimensiunile masinile. Aceasta este o alternativa la vopsirea obisnuita care impune preturi mult mai mari, asa ca ai nimerit in locul potrivit la Colantari Design.

Tot felul de culori

Poti sa iti alegi culoarea preferata, fie ca vorbim de alb, negru, rosu, albastru, verde, roz, mov si nu numai, iar acestea pot imita vopseaua metalizata, fie pot fi mate, acestea din urma fiind la mare cautare in ultimii ani. De asemenea, si albul perlat este o optiune care este luata in calcul adseea.

Ideal pe termen lung

In plus, solutia se dovedeste a fi una ideala pe termen lung in conditiile in care autocolantele folosite sunt de cea mai buna calitate si promit o durata de viata mai mult decat satisfacatoare. Cele mai accesibile din punct de vedere financiar aduc o garantie de doi ani, insa daca iti doresti ceva si mai bun de atat te vei putea orienta catre cele care aduc o garantie de cinci ani sau mai mult.

Aplicare rapida

Pentru a colanta un autoturism este nevoie de numai cateva ore, intrucat se aloca circa 15 minute pentru fiecare element de caroserie, ceea ce presupune ca soferii pot lasa autoturismele dimineata si pana dupa amiaza vor putea fi preluate, urmand a se bucura de rezultatele mult asteptate.

Nu ai grija intretinerii

Totodata, nu exista vreo intretinere speciala a autocolantelor, ci este suficient ca masinile sa fie spalate ocazional, asa cum s-ar fi facut si in mod normal, asa ca merita sa vezi la colantaridesign.ro care sunt cele mai grozave optiuni.

Pentru toate masinile

Nu in ultimul rand, aceasta este o solutie care nu impune limite niciunui autoturism, asa ca nu conteaza daca conduci un SUV, un sedan sau o masina din clasa compacta, pentru ca autocolantele se pot aplica in toate conditiile. Preturile sunt influentate de dimensiunile masinilor, insa acestea oricum sunt avantajoase si mult mai mici decat in cazul multor altor proceduri de personalizare a unui autoturism.

You may also like

Leave a Reply