Cum să folosești ștrasurile în machiajul de zi cu zi pentru un look de invidiat

Salutare! Suntem încântați să vă prezentăm un articol util despre cum să folosiți ștrasurile în machiajul de zi cu zi pentru a obține un look de invidiat. Vom explora cele mai bune practici și tehnici când trebuie să aplicăm aceste pietricele machiaj, astfel încât să puteți obține acel un aspect inedit pentru orice ocazie. Dacă sunteți interesați să aflați cum să utilizați ștrasurile în mod corespunzător, citiți în continuare.

Ce sunt ștrasurile?

Sunt accesorii care oferă mai multă strălucire și luciu machiajului. Se regăsesc sub forma unor mici cristale sau pietre care se aplică atât pe față, cât și pe corp pentru a oferi acel aspect strălucitor de neegalat. Există o varietate de culori și dimensiuni disponibile pe piață, astfel încât să puteți alege exact modelul ideal. 

Cum se aplică ștrasurile?

Ștrasurile se pot aplica pe mai multe zone ale feței sau ale corpului în funcție de machiajul și de look-ul pe care vreți să le obțineți. Există două modalități de aplicare: cu o pensulă sau pur și simplu cu ajutorul degetelor. 

Aveți nevoie de o pensulă mică și plată, dar o puteți folosi și pe cea de eyeliner. Aplicați baza de machiaj și apoi adăugați un strat subțire de lipici pentru ștrasuri în zona dorită. Luați apoi pensula și aplicați ștrasurile într-un mod ordonat și precis, până când obțineți efectul dorit. 

Aplicarea cu degetele reprezintă o altă modalitate populară și mult mai precisă, însă este utilă numai atunci când aplicați ștrasuri pe zone mai mari, cum ar fi pe decolteu sau pe umăr. 

Ștrasurile – accesoriul must-have pentru orice machiaj deosebit

De ce? Pentru că aceste cristale strălucitoare adaugă o notă de eleganță și glamour oricărei ținute și oricărui machiaj. Pot fi aplicate pe buze, pomeți, sprâncene sau chiar pe unghiile, pentru un efect wow garantat. Ștrasurile vin în diferite culori și dimensiuni, astfel încât să puteți alege modelul preferat. 

Pentru aplicare, aveți nevoie de un adeziv special sau de o bază lipicioasă pentru machiaj. Nu uiți să le fixați cu un spray fixator pentru machiaj pentru a vă bucura de efectul dorit pe toata durata evenimentului. Dacă un plus de strălucire și eleganță, ștrasurile sunt alegerea perfectă.

Majoritatea femeilor adoră să fie în centrul atenției când vine vorba de petreceri. Dar, uneori, încercările lor de a fi perfecte sunt zdruncinate atunci când se uităm în oglindă la sfârșitul serii și observă că machiajul s-a deteriorat considerabil. În astfel de situații, ștrasurile pentru machiaj vin ca o soluție salvatoare. Încercați și voi setul de pietricele de la Rainbow Glam și pregătiți-vă pentru un eveniment de excepție.

You may also like

Leave a Reply