Beligi, firma pe care te poti baza in cand viata te pune la incercare

Momentul in care afli vestea ca cineva drag din viata ta nu mai este printre noi te doboara si iti da lumea peste cap. Cat despre organizarea ceremoniei de inmormantare, deja este peste puterea ta sa poti sa mai gestionezi pe cont propriu acest eveniment trist din viata. Astfel, Beligi va pune la dispozitie servicii funerare in sector 3, incat sa ai la indemana tot ceea ce ai nevoie in momentele grele. Nu iti mai face griji cu privire la chestiunile acestea minore si concentreaza-te pe ceea ce conteaza cu adevarat, adica ultimele momente alaturi de persoana draga, trecuta in nefiinta.

Funeraria realizará primer funeral virtual

Astfel, Beligi, firma de servicii funerare in sector 3 din Bucuresti va poate ajuta cu toate demersurile necesare, precum obtinerea actului de constatare a decesului, procedura de imbalsamare, obtinerea unui loc de veci, organizarea parastasului de dupa ceremonia de inmormanatare, obtinerea ajutorului de inmormantare, la care se adauga posibilitatea de a achizitiona coroane si aranjamente funerare la preturi foarte convenabile.

Mentionam faptul ca in majoritatea cazurilor familiile au deja un loc de inhumare. Totusi, in cazul in care sunteti intr-un astfel de moment si nu detineti un asemenea loc, compania noastra va poate spijinii in obtinerea unui loc de veci, atat in Bucuresti, cat si in provincie.

In anumite cimitire locurile de veci se pot obtine total gratuit, astfel ca procedura este mai simplificata.

Pe de alta parte, firma noastra va poate oferi servicii funerare in sector 3 complete, incluzand parastasele. Daca nu aveti posibilitatea si timpul necesar pregatirii pachetelor pentru pomana decedatului sau a colivei, compania noastra va poate ajuta in pregatirea lor.

Comenzile vor fi date cel tarziu cu 24 ore inaintea inmormantarii/incinerarii. Pentru organizarea parastasului, va putem oferi pachete de dulce si de post, coliva, colaci, vin, vin cu untdelemn sau va putem recomanda un restaurant care sa va ofere serviciile de catering pe care le preferati si pe care vi le permiteti.

In acelasi timp, va putem ajuta oricand dupa inhumarea/incinerarea persoanei decedate, pentru pregatirea parastaselor conform randuielilor bisericesti. Asa ca, puteti conta pe sprijinul nostru in orice moment, mai ales ca v-am pus la dispozitie numarul de telefon pe care il puteti utiliza in situatii de urgenta.

In concluzie, Beligi va pune la dispozitie toate serviciile specifice unei ceremonii de inmormantare. Intrucat stim cat de important este sa ai pe cineva pe care sa te bazezi in astfel de momente, fara sa stai cu griji ca unele lucruri nu au fost rezolvate asa cum cere traditia sau biserica, de aceea, impreuna cu noi aceste evenimente nefericite din vietile voastre sunt mai usor de depasit, cel putin din punctul de vedere al organizarii.

You may also like

Leave a Reply